LAATSTE NIEUWS

MTA voegt productiekennis toe aan IAI-systemen
Eind vorig jaar ontstond bij IAI uit Veldhoven de wens om de nieuwe Bookmaster Pro-machine in serie te gaan produceren. 
September 2016 | lees meer

 

Nieuwe bedrijfsfilm MTA
Met gepaste trots presenteren wij u onze nieuwe bedrijfsfilm. In ruim 3 minuten nemen wij u hierin mee voor ee...
June 2016 | Lees meer

 
 

CREATING MACHINES TOGETHER

MTA is een innovatief, flexibel en hightech bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van mechatronische machines en systemen. Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde OEM’ers met name actief op het gebied van Packaging, Food, Graphics en Hightech systems. Ze stellen hoge eisen aan kwaliteit, flexibiliteit, innovatiekracht en kostenbeheersing en vinden hiermee in MTA een betrouwbare en gedreven partner.

MTA is als System Supplier een ideaal verlengstuk voor haar klant waarbij het gehele realisatietraject uit handen genomen wordt.
Met enerzijds eigen productiefaciliteiten in Nederland en Roemenië en anderzijds het Global Sourcing system is MTA in staat steeds de optimale combinatie tussen kwaliteit, doorlooptijd en kosten te realiseren. Met daarnaast een volwaardige afdeling Development & Engineering, een brede ervaring in project- en logistiek management en veel expertise op het gebied van fijnmechanische- en mechatronische systeemmontage beheerst MTA alle belangrijke elementen uit de keten.
Think, Manage, Create

 Klik hier voor gratis registratie - Click here for free registration
Precisions Fair 2016